Innovation, Progress and Management Group

Oblikujemo prihodnost!

NAŠA VIZIJA

Vizija IPM group je ostati kapitalsko in razvojno naravnana organizacija, ki se nenehno prilagaja potrebam okolja in razvija nove storitve ter poslovne priložnosti. Obenem želimo v prihodnje še intenzivneje stopiti na pot internacionalizacije, zlasti na področju zagotavljanja profesionalnih storitev.

POSLANSTVO

IPM Group predstavlja platformo za sodelovanje vseh povezanih pravnih subjektov in naših partnerjev ter klientov, s katerimi ustvarjamo poslovne sinergije ter dodano vrednost na domačem in mednarodnem trgu. Naše kliente in poslovne partnerje pripeljemo od identifikacije problema do inovativne rešitve, pri tem pa uporabljamo multidisciplinarna znanja, s katerimi ustvarjamo poslovne modele prihodnosti.

Testimonial

dr. Domen Kos

Direktor & partner
Živimo v času nenehnih sprememb, skozi katere ustvarjamo prihodnost za naše kliente in partnerje na domačem ter mednarodnem trgu. Prihodnost je tu, pridružite se nam!

Kaj je IPM Group?

IPM Group je skupina poslovnih subjektov, ki delujejo na področju digitalizacije, pametnih skupnosti, komuniciranja, raziskovanja, izobraževanja, svetovanja in medijev. IPM Group na enem mestu združuje eksperte opredeljenih področij, ki povezujejo kliente iz zasebnega in javnega sektorja ter nudijo celostne in inovativne poslovne rešitve. Več o IPM Group si lahko na enem mestu preberete tudi TUKAJ.
  • Digital
  • Smart Community
  • Komunikacije
  • Inštitut
  • Akademija

IPM digital

Organizacijam pomagamo zagrabiti priložnosti in reševati izzive digitalizacije ter disrupcije, ki jo ta prinaša.

Preberi več

Smart Community

Samozadostna, varna občina s tehnološko podprto, učinkovito ter transparentno javno upravo in infrastrukturo.

Preberi več

Komunikacije

Zaupajte nam, da predstavimo vašo zgodbo. V besedi in sliki. V odnosu.

Preberi več

IPM Inštitut

Think tank, ustanovljen leta 2014 z namenom raziskovanja, razvijanja in aplikativnega delovanja na področju politike.

Preberi več

IPM Akademija

Našim klientom zagotavljamo edinstvena sodobna izobraževanja s področja politike, digitalizacije in podjetništva ter poskrbimo za pridobitev ključnih kompetenc digitalne prihodnosti.

Preberi več

IPM EKIPA

IPM Group na enem mestu združuje eksperte iz opredeljenih področij, ki povezujejo kliente iz zasebnega in javnega sektorja ter nudijo celostne in inovativne poslovne rešitve.

dr. Domen Kos

Direktor in partner

Tjaša Božič

Partnerica

Nina Finžgar

Partnerica

Tilen Gorenšek

Partner

Zoran Dramićanin

Svetovalec

Jakob Jež

Svetovalec

Indira Cibralić

Vodja pisarne
Production: Clover Labs