Spletna knjigarna

Volilna kampanja je prva znanstvena monografija dr. Alema Maksutija. V njej so predstavljeni in analizirani vsi teoretični tokovi raziskovanja volilnih kampanj v zadnjih 80 letih, podkrepljeni s praktični primeri fenomenov volilnih kampanj v preteklosti in sodobnosti.

dr. Alem Maksuti je (so)avtor znanstvenih člankov, objavljenih v domačih in tujih znanstvenih revijah. Deluje kot raziskovalec, politični analitik in visokošolski pedagog. Njegovo širše interesno področje vključuje raziskovanje strank, politične komunikacije, participacije, volilnega vedenja in javnih politik.

O knjigi so povedali: “Alem Maksuti predstavlja novo generacijo raziskovalcev, ki niso več, kot smo bili predstavniki moje generacije, prišleki iz drugih področij, priučeni raziskovalci, ampak je volilno raziskovanje njihova temeljna preokupacija. Tako nekako pooseblja čas “neusmiljene profesionalizacije” volilnega raziskovanja. Knjiga Alema Maksutija Volilna kampanja, ki kronološko razgrinja razvoj in predstavi aktualne probleme in dosežke volilnega raziskovanja, je dobrodošlo in nadvse koristno čtivo vsem, ki jih zanima misterij volilnega nagovarjanja in volilnega izbiranja.” (Vlado Miheljak)

Cena knjige je 25,00 + poštnina. Za naročilo knjige izpolnite spodnji obrazec.

 

Obrazec za naročilo

Pišite nam

Če nam želite kaj sporočiti, nas lahko kontaktirate na spodnji povezavi.